Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică - ÎNSCRIERI 2022

  • Despre
  • Autori
  • Parteneri
  • Scrie la noi
  • Promovează
  • Newsletter
  • Contact
Sustine Gradiva
 
Cafe Gradiva
Cauta terapeut
Promovează-ţi evenimentul
  • Prima pagină
  • Ştiri
  • Evenimente
  • Psi
    • Psihoterapie
    • Psihanaliză
    • Psihiatrie
    • Psihologie
  • Cultură
  • Societate
  • Podcast
No Result
View All Result
Cauta terapeut
Promovează-ţi evenimentul
  Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică
– înscrieri 2022 >>>
No Result
View All Result
Cafe Gradiva
No Result
View All Result
Caută terapeut | Promovează-ţi evenimentul
Home Cafe Gradiva

Scoala Internationala de Vara de Joc si Dramaterapie – Zarnesti, 20-25 iulie 2009

Cafe Gradiva by Cafe Gradiva
in Cafe Gradiva
0
Share

Citeştedespre

George W. Bush act ratat Ucraina

Act ratat al lui George W. Bush, unde Ucraina devine Irak

19 mai 2022
disociere traumă mecanisme neuronale

Disocierea în traumă şi mecanismele neuronale

9 mai 2022
Freudism Nina Cassian Sigmund

Freudism de Nina Cassian: 75 de ani de la debut

6 mai 2022
Asociatia de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania organizeaza Scoala Internationala de Vara, 20-25 iulie 2009.
Scoala de Vara va dura 6 zile si va avea doua cursuri care se vor desfasura in paralel: „Cercul atasamentului” – un curs de introducere in terapia prin joc si dramaterapie (45 ore); „Mandale, roti medicinale si artele de vindecare” – un curs avansat in terapia prin joc si dramaterapie (45 ore). Deoarece se vor desfasura in paralel, fiecare curs va numara sase zile.
Loc: Zarnesti, Brasov, str. Noua nr 12 A
Formatori: Dr. Sue Jennings si Dr. Elektra Tselikas
Detalii despre cursuri:
  • „Cercul atasamentului si lanturile opresiunii” – curs de introducere in terapie prin joc si dramaterapie. Acest curs ia in considerare importanta atasamentului ca relatie plina de joc dintre mama si copil si semnificatia acestuia asupra dezvoltarii creierului. Participantii vor descoperi propriul “copil interior” prin intermediul mijloacelor creative si al jocului. Vom explora cum putem deveni oprimati prin intermediul sistemului scolar, al dinamicii familiei si al altor sisteme. “Teatrul Oprimatilor” Augusto Boal va fi una dintre abordarile pe care le vom dezvolta in cadrul atelierelor practice. Cursul are scop achizitionarea cunostintelor de baza in domeniul terapiei prin joc si dramaterapiei
  • „Mandale, roti medicinale si artele de vindecare” – curs avansat in terapie prin joc si dramaterapie. Cercul este forma primara care apare in viata si in arta si o vom explora prin variate mijloace. Cercul aduce aminte de mama care imbratiseaza bebelusul si reprezinta o parte importanta a atasamentului. Copilul raspunde atunci cand este tinut si continut fizic. Multe jocuri ale copiilor sunt circulare si multe culturi au dansuri in cerc. In arta avem forme si tipare circulare, iar cercul este evident in multe simboluri religioase. Terapeutic, cercul grupului este important pentru crearea sentimentului egalitatii si pe cel de “a fi vazut”.
In cadrul Scolii de Vara, vom explora cercurile in moduri diferite, prin miscare, pictura, drama, ritual si masti. Se va acorda timp teoriei si discutiilor pe aspecte practice. In acelasi timp, vor exista ocazii pentru socializare si distractie.
Detalii despre formatori:
  • Dr Sue Jennings, ca pionier in metoda dramaterapiei si a terapiei prin joc, a lucrat in calitate de clinician, formator si supervizor in Marea Britanie si in restul lumii, timp de treizeci de ani si a publicat peste treizeci de carti. A pus bazele initiale pentru training-ul post-universitar in dramaterapie la Universitatea Roehampton; Hertfordshire; Ripon si York, la Tel Hai College. Israel, Herma Centre, Athens, Grecia (inclusiv training pentru supervizori), Institutul de Dramaterapie, Marea Britanie. A fost la originea primului curs pentru certificatul in terapie prin joc in Marea Britanie (in prezent incorporat in programa Universitatii Roehampton), In paralel, activitatea practica a lui Sue a vizat diferite grupuri: condamnati, pacienti psihiatrici, adolescenti in serviciul de probatiune, copii abuzati, copii agresivi, copii abandonati, persoane cu tulburari de personalitate, cu tulburari de alimentatie, persoane cu problem de fertilitate.
  • Dr. Elektra Tselikas este dramaterapeut, supervizor, formator si practicanta a teatrului din Grecia. Ea a dezvoltat o abordare unica a performantei prin intermediul actului dramatic, a scris pe larg despre performanta si drama ca terapie si este editorul cartii Dramatherapy and Supervision publicata de Routledge 2004. Preda la Universitatile din Graz si Viena.

La cursuri pot participa profesionisti, studenti, profesori, parinti. Pentru persoanele care doresc sa urmeze o formare pe termen lung, aceste cursuri vor reprezenta parte din formarea ca terapeut prin joc si dramaterapeut. Cei care nu urmaresc formarea de lunga durata, pot participa pentru a achizitiona cunostinte si abilitati ce vor putea fi apoi integrate in munca fiecaruia.

Curs de formare in psihoterapie psihanalitica & Curs de formare in consiliere psihologica psihodinamica – inscrieri 2022 Curs de formare in psihoterapie psihanalitica & Curs de formare in consiliere psihologica psihodinamica – inscrieri 2022 Curs de formare in psihoterapie psihanalitica & Curs de formare in consiliere psihologica psihodinamica – inscrieri 2022
Toate cursurile au un pronuntat caracter practic, astfel incat participantii vor dezvolta abilitati si vor invata tehnici si modalitati practice de lucru prin terapie prin joc si dramaterapie, extrem de utile in munca cu orice tip de beneficiar
Pentru detalii legate de inscriere, persoana de contact: Ioana Serb, mail ion_as@yahoo.com, tel 0751 093 620.

  Şi pentru că tot sunteţi aici…

...va solicităm sprijinul, dragă cititoare, dragă cititorule. Audiența noastră a crescut foarte mult, cu deosebire în ultima vreme. Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este o publicație online unică, din câte cunoaștem, prin profil editorial, format și continuitate. Din 2007, am publicat mii de articole, eseuri, interviuri, știri, corespondențe și transmisiuni de la evenimente locale, naționale și internaționale, recenzii și cronici, anchete, sinteze și dosare, pictoriale, sondaje, opinii și comentarii - scrise, video, audio și grafice, de psihanaliză și psihoterapie de varii orientări, de psihiatrie, psihologie și dezvoltare personală, dar și sociale, educaţionale şi comunitare, pentru drepturile omului şi nediscriminare, culturale, literare și artistice, istorice și filosofice. Realizarea lor a presupus, cale de mulți ani, o muncă enormă, uneori „la foc continuu” ori „în direct”, consacrând nopți, weekend-uri și vacanțe. Au fost necesare felurite resurse, implicare și bani, toate în regim de voluntariat.

Faptul că ne citiți și că reveniți mereu ne încurajează și ne arată că suntem pe drumul bun. Ca publicație de tip magazin independentă editorial, nefinanţată, apărând într-o piață media vastă și cu mari resurse, avem nevoie de susținerea dv. pentru a face mai departe jurnalism psi de calitate. Fiecare contribuție de la dv., mai mare sau mai mică, este foarte importantă pentru a putea continua.
 Susţineţi Cafe Gradiva cu 1 euro sau mai mult - durează doar un minut. Vă mulţumim! 

Sustine Cafe Gradiva

Cafe Gradiva

Cafe Gradiva

Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este un magazin online de psihologie, psihoterapie, psihanaliză şi psihiatrie şi cu deschidere spre sfera artistică şi culturală, educaţională, socială şi a proiectelor comunitare.

Citeşte şi

Glen O. Gabbard psihanalist psihodinamică
Psihiatrie

Glen O. Gabbard despre abordarea psihodinamică a consumului de substanțe

by Alexandra Frîncu
4 mai 2022
Antidepresive şi somnifere
Societate

În primele 2 săptămâni de război cumpărătorii ruşi au stocat antidepresive şi somnifere de 1 miliard de dolari

by Cafe Gradiva
6 aprilie 2022
De ce-l urau comuniştii pe Freud
Societate

De ce-l urau comuniștii pe Freud (cap. 3: despre ce ne frământă și pricepem parțial / prea târziu)

by Marin Marian-Bălaşa
6 aprilie 2022
Load More
Next Post

Seminar de formare continua "Abordarea psihodinamica a traumei complexe la copii cu tulburari reactive de atasament"

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni şi condiţii şi Acord de confidenţialitate.

Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică

Primeşte Cafe Gradiva pe email

Scrie la Cafe Gradiva! Scrie la Cafe Gradiva! Scrie la Cafe Gradiva!

Ca la carte

Ce vede (proiecteaza) alchimistul in picatura de vin
Cafe Gradiva

Ce vede (proiecteaza) alchimistul in picatura de vin

8 octombrie 2020
Ce păcat că politicienii nu citesc etologie!
Cafe Gradiva

Ce păcat că politicienii nu citesc etologie!

8 octombrie 2020
Promovaţi-vă evenimentele la Cafe Gradiva! Promovaţi-vă evenimentele la Cafe Gradiva! Promovaţi-vă evenimentele la Cafe Gradiva!

Terapeuţi

psihoterapeut Gabriela Tudor Popescu în Braşov

Psihoterapeut Gabriela Tudor Popescu în Braşov, Carpaţilor 13

13 aprilie 2022
Psihoterapeut Alina Neagoe în Constanţa

Psihoterapeut Alina Neagoe în Constanţa, Traian 70

13 aprilie 2022
Psihoterapeut Dorin Bîtfoi în Bucureşti

Psihoterapeut Dorin Bîtfoi în Bucureşti, sector 3

13 aprilie 2022
Psihoterapeut Alexa Bîtfoi în Bucureşti

Psihoterapeut Alexa Bîtfoi în Bucureşti, sector 4

13 aprilie 2022
Cafe Gradiva

Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este o revistă magazin online de psihoterapie, psihanaliză, psihologie şi psihiatrie, cu interese în sfera culturală şi artistică, socială, educaţională şi comunitară.

Urmăreşte-ne

Caută terapeut

Psihologi | Braşov | Bucureşti | Sector 4 | Constanţa | Psihoterapeuţi | Braşov | Bucureşti | Sector 3 | Sector 4 | Constanţa | Psihoterapeuţi psihanalişti | Bucureşti | Sector 4 | Constanţa

Psihologi online | Skype | WhatsApp | Zoom | Psihologi la telefon | Psihoterapeuţi online | Skype | WhatsApp | Zoom | Psihoterapeuţi la telefon | Psihoterapeuţi psihanalişti online | Skype | WhatsApp | Zoom | Psihoterapeuţi psihanalişti la telefon

Primeşte Cafe Gradiva pe email

  • Despre
  • Autori
  • Termeni şi condiţii
  • Acord de confidenţialitate
  • Cookies
  • Contact

© 2020 Cafe Gradiva - Pshanaliza, psihoterapie, psihiatrie, psihologie.

No Result
View All Result
  • Ştiri
  • Evenimente
  • Gradiva Podcast
  • Cauta terapeut
  • Terapeut? Înscrie-te!
  • Scrie la noi
  • Promovează
  • Newsletter
  • Contact

© 2020 Cafe Gradiva - Pshanaliza, psihoterapie, psihiatrie, psihologie.

Utilizăm module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai mult aici.