Între rolul de adolescentă răzvrătită cu motiv din Léon (1994) şi cel de balerină traumatizată şi paranoidă din Black Swan (2010), Natalie Portman se remarcă într-un scurt metraj de-al lui Wes Anderson în rolul de seducătoare inaccesibilă şi puţin deranjată mental. Dar cum altfel să fie o femeie seductivă prin excelenţă dacă nu atinsă, măcar puţin, de unele tulburări emoţionale?
Mai jos urmăriţi scurt-metrajul în întregime. Galben e culoarea acestei seri.
...va solicităm sprijinul, dragă cititoare, dragă cititorule. Audiența noastră a crescut foarte mult, cu deosebire în ultima vreme. Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este o publicație online unică, din câte cunoaștem, prin profil editorial, format și continuitate. Din 2007, am publicat mii de articole, eseuri, interviuri, știri, corespondențe și transmisiuni de la evenimente locale, naționale și internaționale, recenzii și cronici, anchete, sinteze și dosare, pictoriale, sondaje, opinii și comentarii - scrise, video, audio și grafice, de psihanaliză și psihoterapie de varii orientări, de psihiatrie, psihologie și dezvoltare personală, dar și sociale, educaţionale şi comunitare, pentru drepturile omului şi nediscriminare, culturale, literare și artistice, istorice și filosofice. Realizarea lor a presupus, cale de mulți ani, o muncă enormă, uneori „la foc continuu” ori „în direct”, consacrând nopți, weekend-uri și vacanțe. Au fost necesare felurite resurse, implicare și bani, toate în regim de voluntariat.
Faptul că ne citiți și că reveniți mereu ne încurajează și ne arată că suntem pe drumul bun. Ca publicație de tip magazin independentă editorial, nefinanţată, apărând într-o piață media vastă și cu mari resurse, avem nevoie de susținerea dv. pentru a face mai departe jurnalism psi de calitate. Fiecare contribuție de la dv., mai mare sau mai mică, este foarte importantă pentru a putea continua. Susţineţi Cafe Gradiva cu 1 euro sau mai mult - durează doar un minut. Vă mulţumim!
Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este un magazin online de psihologie, psihoterapie, psihanaliză şi psihiatrie şi cu deschidere spre sfera artistică şi culturală, educaţională, socială şi a proiectelor comunitare.
Poate abordeaza cineva si recentele discutii privind noua Constitutie. Ref. LGBT & casatorie/familie, pe un blog am gasit cum vad cercetatorii problema (din psihologie, psihiatrie, antropologie, sociologie):
Poate abordeaza cineva si recentele discutii privind noua Constitutie. Ref. LGBT & casatorie/familie, pe un blog am gasit cum vad cercetatorii problema (din psihologie, psihiatrie, antropologie, sociologie):
http://www.apa.org/pi/lgbt/resources/
http://www.psychiatry.org/lgbt-sexual-orientation
http://www.aaanet.org/issues/policy-advocacy/Statement-on-Marriage-and-the-Family.cfm
http://www.asanet.org/press/asa_files_amicus_brief_in_same-sex_marriage_cases.cfm
Nu am gasit o opinie a Colegiului psih. ref aceste subiecte. Oare de ce?