Câţi dintre noi îşi mai amintesc gustul primei lămâi pe care au încercat-o? Probabil nu foarte mulţi, având în vedere faptul că introducerea alimentaţiei diversificate la bebeluşi se face undeva în jurul vârstei de 6 luni, perioadă din care nu se păstrează foarte multe amintiri. Totuşi, fotografii April Maciborka şi David Wile au conceput un proiect fotografic numit Pucker în care au pozat expresiile unor bebeluşi care gustă pentru prima oară dintr-o lămâie.
Reacţiile bebeluşilor variază între confuzie, dezgust, suspiciune. Unii însă par a se bucura de gustul acru pe care l-au experimentat pentru prima oară.
Surse: http://aprilmaciborka.com; http://www.demilked.com
Alexa Plescaneste psiholog. |
DE ACELASI AUTOR
Toate articolele acestui autor
Subscrieţi la Cafe Gradiva
Primiţi în flux sau email evenimentele, ideile şi interpretările cu sens.