Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică - ÎNSCRIERI 2022

  • Despre
  • Autori
  • Parteneri
  • Scrie la noi
  • Promovează
  • Newsletter
  • Contact
Sustine Gradiva
 
Cafe Gradiva
Cauta terapeut
Promovează-ţi evenimentul
  • Prima pagină
  • Ştiri
  • Evenimente
  • Psi
    • Psihoterapie
    • Psihanaliză
    • Psihiatrie
    • Psihologie
  • Cultură
  • Societate
  • Podcast
No Result
View All Result
Cauta terapeut
Promovează-ţi evenimentul
  Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică
– înscrieri 2022 >>>
No Result
View All Result
Cafe Gradiva
No Result
View All Result
Caută terapeut | Promovează-ţi evenimentul
Home Cafe Gradiva

Tulburarea de personalitate borderline: Caroline Andrew de la Masterson Institute – Sydney va sustine un curs de specialitate

Cafe Gradiva by Cafe Gradiva
in Cafe Gradiva
0
Caroline Andrew despre tulburarea de personalitate borderline, abordarea Masterson si profesia de psihoterapeut
248
SHARES
Share

Tulburarea de personalitate borderline. Caroline Andrew, psiholog clinician si lector cu peste 30 de ani de experienta in metoda terapeutica Masterson / Klein, se va afla in perioada 5-7 aprilie la Cluj-Napoca si in perioada 12-14 aprilie 2019 la Bucuresti pentru a sustine cursul de formare pentru profesionisti „From Borderline Intrapsychic Structure to the Real Self”, despre tulburarea de personalitate borderline, la invitatia Centrului pentru Atasament Acord si a Asociatiei Atelierul de Zambete.

tulburarea de personalitate borderline curs caroline andrew

Caroline Andrew este in prezent Co-Director al International Masterson Institute din Sydney, Australia si Adjunct Faculty in cadrul West Coast International Masterson Institute (SUA).

Cursul „From Borderline Intrapsychic Structure to the Real Self” sustinut de Caroline Andrew este structurat pe doua parti: prima parte a cursului (5 si 6 aprilie la Cluj si 12 si 13 aprilie la Bucuresti) se va concentra pe procesul de intelegere si diferentiere a sinelui real de sinele defensiv, iar cea de-a doua (7 aprilie la Cluj si 14 aprilie la Bucuresti) va fi dedicata clientului aflat pe continuumul dintre sensibilitatea la separare si tulburarea de personalitate de tip borderline. >>> Evenimente Facebook:

Citeştedespre

Curs de formare în psihoterapie psihanalitică consiliere psihologică psihodinamică

Curs de formare în psihoterapie psihanalitică + Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică: înscrieri 2022

9 mai 2022
Curs de formare in specialitatea psihoterapie psihanalitica adulti individual si dinamica relatiilor – inscrieri 2019

Curs de formare in specialitatea psihoterapie psihanalitica adulti individual si dinamica relatiilor – inscrieri 2019

31 martie 2022
Ateliere de basme populare şi desen pentru copii, Bucureşti, decembrie 2019

Ateliere de basme populare şi desen pentru copii, Bucureşti, decembrie 2019

23 noiembrie 2020
  • From Borderline Intrapsychic Structure to the Real Self – Bucuresti
  • From Borderline Intrapsychic Structure to the Real Self – Cluj-Napoca

Caroline Andrew, experta in abordarea Masterson a tulburarilor de personalitate

caroline andrews tulburarea de personalitate borderline

Caroline Andrew s-a format cu profesorul James Masterson, MD, si continua sa faca supervizare cu Ralph Klein, MD, avand o colaborare cu acesta de mai bine de 28 ani. De asemenea, Caroline Andrew supervizeaza la randul sau psihiatri in formare in cadrul Faculty of Adolescent Psychiatry (HETI) din Sydney, sustine cursuri si prezinta lucrari despre abordarea Masterson / Klein a tulburarilor de personalitate, la nivel international. A participat la conferinte de specialitate in Asia, Turcia, SUA si Africa de Sud. Caroline Andrew contribuie la formarea de specialisti in metoda Masterson / Klein prin cursuri de formare si workshopuri pe care le tine in Australia si in intreaga lume, iar acum avem ocazia de a o avea prezenta si in Romania.

Descrierea cursului „From Borderline Intrapsychic Structure to the Real Self” sustinut de Caroline Andrew

Chiar daca la un nivel profund, majoritatea parintilor vor sa ofere copiilor lor mai mult decat au primit ei insisi de la proprii parinti. Multi afla, cu tristete, cum propriile dificultati si lupte par sa le fie transmise copiilor, in ciuda bunelor lor intentii.

Activitatea de pionierat a profesorului James Masterson, MD si a lui Ralph Klein, MD a pus in evindenta modul in care sinele real al copilului se dezvolta prin intermediul indiciilor date de catre parintele care este disponibil emotional in relatia cu copilul sau. Cand astfel de indicii lipsesc – prin neglijare, abuz sau alte forme de patologie parentala, copilul dezvolta un atasament dezadaptativ cu parintele. Astfel, sinele real al copilului „se ascunde”.

Curs de formare in psihoterapie psihanalitica & Curs de formare in consiliere psihologica psihodinamica – inscrieri 2022 Curs de formare in psihoterapie psihanalitica & Curs de formare in consiliere psihologica psihodinamica – inscrieri 2022 Curs de formare in psihoterapie psihanalitica & Curs de formare in consiliere psihologica psihodinamica – inscrieri 2022
  • Cum ii putem ajuta pe acei adolescenti si adulti care poarta acest bagaj intergenerational, incorporat devreme in relatia de atasament?
  • Ce ii este necesar unui terapeut care doreste sa isi concentreze atentia asupra modului in care este transmisa memoria procedurala generatiei urmatoare, la nivel inconstient?

Primele doua zile ale acestui curs despre tulburarea de personalitate borderline, destinat specialistilor, isi propun sa ne invete:

  • Cum sa distingem sinele real de sinele defensiv (fals);
  • Ce intelegem prin activarea sinelui si cum recunoastem momentele de activare a sinelui in terapie;
  • Cum sa recunoastem defensele care blocheaza activarea sinelui;
  • Cum sa urmarim procesele clientului;
  • Cum sa intervenim pentru a facilita activarea sinelui;
  • De ce e important cadrul terapeutic in psihoterapie.

A treia zi a cursului „From Borderline Intrapsychic Structure to the Real Self” va fi dedicata clientului aflat pe continuumul dintre sensibilitatea la separare si tulburarea de personalitate de tip borderline. Se va pune accentul pe (a) diagnosticul diferential si (b) interventii specifice care sa intrerupa defensele si sa permita accesul la manifestarea sinelui real.

Acest curs despre tulburarea de personalitate borderline reprezinta o oportunitate de a o cunoaste si de a invata de la experta Caroline Andrew, o reprezentanta a Institutului Masterson din Sydney, Australia. International Masterson Institute a fost initial infiintat in SUA pentru a forma specialisti in “Disorders of the Self”, bazat pe activitatea de pionierat a profesorului James Masterson, MD si a lui Ralph Klein MD. James Masterson a facut cercetare de pionierat cat priveste tulburarea de personalitate borderline si a aratat legatura care exista intre un atasament nesecurizant integrat la nivel inconstient de un copil si modul in care se formeaza „depresia de abandon”, care poate fi adusa la suprafata si asupra careia se poate lucra prin intermediul psihoterapiei. Masterson a integrat teoria psihologiei dezvoltarii si a relatiilor obiectuale pentru a propune o abordare clinica psihoterapeutica a tulburarilor selfului (Disorders of the Self).

Taxa de participare:

  •    900 lei pana in 28 februarie
  • 1 100 lei pana in 5 aprilie

Cursul va fi sustinut in limba engleza. In Bucuresti se asigura traducere simultana in casti (tarif suplimentar: 50 de lei)

Cursul „From Borderline Intrapsychic Structure to the Real Self” despre tulburarea de personalitate borderline va fi sustinut de Caroline Andrew intre 5-7 aprilie la Cluj-Napoca (Cluj Arena, Strada Stadionului nr. 2) si intre 12-14 aprilie 2019 la Bucuresti (Hotel Minerva, strada General Gheorghe Manu nr. 2-4).

Persoane de contact pentru detalii:

  • Bucuresti: Alexandra Preda (0743085847) si Bianca Lupu (0740084475)
  • Cluj-Napoca: Andreea Peca (0742019045) si Oana Budacu (0742042180)

Pagina evenimentului pe Psihoo: https://psihoo.ro/evenimente/from-borderline-intrapsychic-structure-to-the-real-self-2/

Tags: Evenimente psi

  Şi pentru că tot sunteţi aici…

...va solicităm sprijinul, dragă cititoare, dragă cititorule. Audiența noastră a crescut foarte mult, cu deosebire în ultima vreme. Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este o publicație online unică, din câte cunoaștem, prin profil editorial, format și continuitate. Din 2007, am publicat mii de articole, eseuri, interviuri, știri, corespondențe și transmisiuni de la evenimente locale, naționale și internaționale, recenzii și cronici, anchete, sinteze și dosare, pictoriale, sondaje, opinii și comentarii - scrise, video, audio și grafice, de psihanaliză și psihoterapie de varii orientări, de psihiatrie, psihologie și dezvoltare personală, dar și sociale, educaţionale şi comunitare, pentru drepturile omului şi nediscriminare, culturale, literare și artistice, istorice și filosofice. Realizarea lor a presupus, cale de mulți ani, o muncă enormă, uneori „la foc continuu” ori „în direct”, consacrând nopți, weekend-uri și vacanțe. Au fost necesare felurite resurse, implicare și bani, toate în regim de voluntariat.

Faptul că ne citiți și că reveniți mereu ne încurajează și ne arată că suntem pe drumul bun. Ca publicație de tip magazin independentă editorial, nefinanţată, apărând într-o piață media vastă și cu mari resurse, avem nevoie de susținerea dv. pentru a face mai departe jurnalism psi de calitate. Fiecare contribuție de la dv., mai mare sau mai mică, este foarte importantă pentru a putea continua.
 Susţineţi Cafe Gradiva cu 1 euro sau mai mult - durează doar un minut. Vă mulţumim! 

Sustine Cafe Gradiva

Cafe Gradiva

Cafe Gradiva

Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este un magazin online de psihologie, psihoterapie, psihanaliză şi psihiatrie şi cu deschidere spre sfera artistică şi culturală, educaţională, socială şi a proiectelor comunitare.

Citeşte şi

A 13-a Scoala de vara de psihanaliza, Iasi, 2-6 septembrie 2019
Cafe Gradiva

A 13-a Scoala de vara de psihanaliza, Iasi, 2-6 septembrie 2019

by Cafe Gradiva
22 noiembrie 2020
Divanul si ecranul: Complet straini, vineri, 7 iunie 2019, ora 18:30, Cinefeel – Braila
Cafe Gradiva

Divanul si ecranul: Complet straini, vineri, 7 iunie 2019, ora 18:30, Cinefeel – Braila

by Cafe Gradiva
22 noiembrie 2020
Formare in art-terapie Phronetik®: Au inceput inscrierile pentru generatia 5
Cafe Gradiva

Formare in art-terapie Phronetik®: Au inceput inscrierile pentru generatia 5

by Cafe Gradiva
22 noiembrie 2020
Load More
Next Post
Obezitatea, scutul nevrotic al omului modern

Obezitatea, scutul nevrotic al omului modern

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni şi condiţii şi Acord de confidenţialitate.

Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică Curs de formare în psihoterapie psihanalitică & Curs de formare în consiliere psihologică psihodinamică

Primeşte Cafe Gradiva pe email

Scrie la Cafe Gradiva! Scrie la Cafe Gradiva! Scrie la Cafe Gradiva!

Ca la carte

copilul corporalitate dorinta parintilor dolto
Psi

Copilul, corporalitate şi limbaj al dorinței părinților

29 noiembrie 2020
muncă Mayo Erich Fromm
Psihanaliză

Munca şi lenea: Este lenea înnăscută? Ce spune Erich Fromm în „Patologia normalității”

4 noiembrie 2021
Promovaţi-vă evenimentele la Cafe Gradiva! Promovaţi-vă evenimentele la Cafe Gradiva! Promovaţi-vă evenimentele la Cafe Gradiva!

Terapeuţi

psihoterapeut Gabriela Tudor Popescu în Braşov

Psihoterapeut Gabriela Tudor Popescu în Braşov, Carpaţilor 13

13 aprilie 2022
Psihoterapeut Alina Neagoe în Constanţa

Psihoterapeut Alina Neagoe în Constanţa, Traian 70

13 aprilie 2022
Psihoterapeut Dorin Bîtfoi în Bucureşti

Psihoterapeut Dorin Bîtfoi în Bucureşti, sector 3

13 aprilie 2022
Psihoterapeut Alexa Bîtfoi în Bucureşti

Psihoterapeut Alexa Bîtfoi în Bucureşti, sector 4

13 aprilie 2022
Cafe Gradiva

Cafe Gradiva - Cultură, societate, psihoterapie este o revistă magazin online de psihoterapie, psihanaliză, psihologie şi psihiatrie, cu interese în sfera culturală şi artistică, socială, educaţională şi comunitară.

Urmăreşte-ne

Caută terapeut

Psihologi | Braşov | Bucureşti | Sector 4 | Constanţa | Psihoterapeuţi | Braşov | Bucureşti | Sector 3 | Sector 4 | Constanţa | Psihoterapeuţi psihanalişti | Bucureşti | Sector 4 | Constanţa

Psihologi online | Skype | WhatsApp | Zoom | Psihologi la telefon | Psihoterapeuţi online | Skype | WhatsApp | Zoom | Psihoterapeuţi la telefon | Psihoterapeuţi psihanalişti online | Skype | WhatsApp | Zoom | Psihoterapeuţi psihanalişti la telefon

Primeşte Cafe Gradiva pe email

  • Despre
  • Autori
  • Termeni şi condiţii
  • Acord de confidenţialitate
  • Cookies
  • Contact

© 2020 Cafe Gradiva - Pshanaliza, psihoterapie, psihiatrie, psihologie.

No Result
View All Result
  • Ştiri
  • Evenimente
  • Gradiva Podcast
  • Cauta terapeut
  • Terapeut? Înscrie-te!
  • Scrie la noi
  • Promovează
  • Newsletter
  • Contact

© 2020 Cafe Gradiva - Pshanaliza, psihoterapie, psihiatrie, psihologie.

Utilizăm module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai mult aici.